Economia

Els regidors de Compromís per Alzira visiten la fàbrica Eurocebes

El Pla General d'Ordenació Urbana preveu la reubicació de l'empresa i planteja un problema afegit que no ha estat tingut en compte

Després de l'aprovació en el darrer ple ordinari de novembre de l'expedient de modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana, en referència a les Normes Urbanístiques del PGOU per poder reubicar la fàbrica d'Eurocebes, els regidors de Compromís per Alzira, Carles Aranda, Adelaida Pau i Diego Gómez han visitat la dita empresa, per arreplegar de primera mà tota la informació pertinent sobre la realitat d'aquesta important indústria.

Els propietaris de la fàbrica els germans Alberola, els han guiat per les instal·lacions de la carretera d'Alberic on han pogut observar el procés d'elaboració dels productes derivats de la ceba, que són utilitzats per a fer tot tipus de plats: elaborats, enllaunats, sucs, salats, dolços, etc.

Eurocebes sense dubtes, és una empresa agroalimentària pionera al País Valencià amb una gran aposta per la innovació i desenvolupament tecnològic, i que malgrat els seues possibles desavantatges i malestars, ha continuat i continua essent una empresa puntera al capdavant del seu sector. És la personificació que la industria agroalimentària pot ser rendible.

A més a més, aquesta empresa fa una tasca prou important d'integració, respecte als seus treballadors i treballadores, donat que bona part de la seua plantilla són persones amb certes discapacitats.

Amb emprenedors com els germans Alberola es demostra que l'agricultura potser estiga en coma, però no està morta. Cal apostar clarament per la innovació tecnològica i la sostenibilitat de mitjans, per tal de fer productes de qualitat. Eurocebes és l'exemple.

És per això que Compromís per Alzira està per la creació d'un Parc Tecnològic especialitzat en el sector agroalimentari, que junt a una extensió universitària pública amb estudis agropecuaris entre d'altres, puga revifar l'agricultura alzirenya i valenciana per a possibilitar un futur més esperançador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.