Economia

L'Ajuntament d'Almussafes convoca accions d'orientació per al treball

El Centre SERVEF d'Ocupació de Silla col·labora en la iniciativa

L'Agència de Desenrotllament Local del consistori d'Almussafes acaba de fer pública una oferta de cursos d'orientació gratuïts per a les persones que es troben inscrits en el SERVEF. Les peticions en totes o en alguna de les set sessions convocades, que s'impartiran per part d'un tècnic de l'Oficina de Silla en horari matinal, es realitzaran en la pròpia agència.

El consistori d'Almussafes ha impulsat una iniciativa gratuïta de suport als ciutadans d'Almussafes que en l'actualitat no desenrotllen cap activitat laboral com a conseqüència de la crisi.

El coneixement exhaustiu de les entrevistes de treball i dels processos de selecció, als que cada vegada s'enfronten més ciutadans en l'actual panorama econòmic, centra la temàtica de la primera acció convocada. Així mateix, les vies d'accés a l'ocupació i les principals ferramentes per a la seua busca requerixen d'una correcta planificació i de l'elaboració d'una agenda de contactes, qüestions que s'analitzaran en profunditat en la segona sessió.

L'anàlisi dels portals i buscadors d'ocupació per Internet a Espanya i Europa, l'autoocupació i la motivació completen el catàleg dels cursos convocats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.