Economia

girona

Set gironins a la semifinal de La Nariz de Oro

Set sommeliers de les comarques gironines competiran dimarts per una plaça a la final del concurs La Nariz de Oro. Les semifinals de Catalunya es faran dimarts a Barcelona, i entre altres hi haurà la prova de la copa negra, en què 60 sommeliers dels millors restaurants i vinoteques catalanes competiran per arribar a la final. Els gironins són: Marc Rebollo, del Gastrobar Restaurant Bubbles, de Girona; Conrad Johera, de l'Hotel Carlemany, de Girona; Antonio Rosado, de l'Hotel Evenia Resort, de Lloret; Adrià Castells, del restaurant Kosa Bistró, de Palafrugell; Rafel Sabadí, del restaurant El Roser 2, de l'Escala; Ferran Vila, del restaurant La Banyeta, de Palol de Revardit, i Clara Isamat, del restaurant Pera Batlla, de Ventalló.

I.B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.