Economia

Dibosch reuneix més de 250 professionals

Dibosch, empresa líder de la distribució de productes i maquinària de neteja professional, ha concentrat a les seves instal·lacions de Riudellots de la Selva més de 250 professionals d'unes 150 empreses amb motiu de les jornades sobre la higiene industrial que es van tancar ahir i que han durat tres dies. Tots aquests professionals han participat en les activitats sobre la millora dels resultats a les bugaderies industrials, com usar i mantenir correctament una fregadora, els avantatges de fer servir productes químics amb sistemes de concentrats, la millora en els processos de neteja en la indústria alimentària o la importància de la governanta en la satisfacció dels clients als hotels.

Dibosch també ha rebut la visita de més de 120 clients que han pogut veure les novetats del mercat, i la de 50 nens i nenes de nou anys que van participar en un curs sobre la importància d'una bona higiene de mans i com usar correctament els lavabos públics. Hi ha hagut també dues taules rodones, una amb vuit representants d'entitats i empreses de referència en el seu sector que tenen la higiene com a valor afegit, i l'altra amb representants d'associacions i entitats de gremis d'usuaris, distribuïdors i fabricants de productes de neteja industrial. L'empresa editarà dos vídeos amb les intervencions i les publicarà al seu web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.