Economia

Morella impulsa un Pla d'Ocupació que crearà més de 20 llocs de treball

El Pla aprovat per la primera Junta de Govern presidida pel nou alcalde suplirà els reforços estivals del Pamer i Encorps que la Generalitat ha eliminat

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha comparegut en conferència de premsa per a explicar el principal acord adoptat per la primera Junta de Govern, que presidia com a primer edil en la vesprada d'ahir. Es tracta de la creació d'un Pla d'Ocupació, que servirà per a oferir més de 20 llocs de treball i per a suplir els programes de Pamer i Encorp que la Generalitat no ha ofertat este estiu.

Ripollés destaca que “una de les prioritats d'este equip de govern és la creació d'ocupació i la potenciació de les polítiques actives i, en la primera junta de govern que hem celebrat, hem aprovat este Pla que ocuparà a més de 20 persones”. A més afegia que “l'Ajuntament de Morella farà un gran esforç per a aconseguir crear ocupació i reforçar les àrees més necessitades de personal, durant este estiu en el què celebrem les nostres principals festes, el Sexenni”.

Les ofertes de treball s'han exposat avui públicament, per a agilitzar la tramitació i que els seleccionats puguen començar a treballar abans de final de mes. Per això, hi haurà de termini per a presentar les demandes d'ocupació fins al dia 19 de juliol. Els llocs oferits consistiran en quatre places per a la Brigada Municipal, dos per a l'àrea de cultura i museus, dos de vigilància nocturna durant els dies de Sexenni i més d'una dotzena d'ocupacions relacionades amb els treballs de neteja de l'Espai Firal, la barra de festes i altres serveis.

Per a entendre la importància del Pla, cal recordar que Morella té al voltant de 120 aturats, la qual cosa suposa una taxa de desocupació del 10%. Esta dada contrasta amb la mitjana estatal —24%— o la de la demarcació de Castelló —28%—.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.