empresa
Aigua Fonter modernitza la imatge del seu envàs
Fa un disseny més actual i dinàmic per apropar-se més al consumidor com un aliment saludable
La planta és a Amer, on treballen 17 persones
Forma part d'Aguas Fontvella y Lanjarón, SA
La marca d'aigua amb gas Fonter, amb deu termal a Amer i propietat d'Aguas Fontvella y Lanjaron, SA, ha renovat l'envàs amb l'objectiu d'apropar-se més al consumidor com “un aliment molt saludable” i apostar pel creixement “de la categoria en el sector de les aigües oferint un producte amb una imatge modernitzada”. Fonter és una aigua mineral natural amb gas carboni afegit, 7,2 gr/litre, apta per a dietes pobres. La deu termal va ser declarada aigua mineromedicinal l'any 1903.
El nou disseny està disponible en envasos de 33 centilitres i també en el d'un litre fabricades en PET i vidre. “La formulació del producte no canvia”, segons l'empresa.
L'ampolla nova que ja es pot trobar al mercat és més estilitzada i amb línies depurades. A l'etiqueta hi han introduït una columna de bombolles en diversos tons i formes “que transmet amb força el seu principal actiu: el gas carboni que conté, el seu sabor especial tant característic i les sensacions que produeix en el moment del consum”, segons explica l'empresa.
Aigua Fonter es distribueix per tot l'Estat espanyol en tots els canals de distribució de l'alimentació moderna, alimentació tradicional, hostaleria i Horeca. La distribució, sempre segons l'empresa, la reforçaran sobretot a l'àrea mediterrània –el 60% del consum d'aigua amb gas de l'Estat és a Catalunya i al País Valencià–.
L'aigua Fonter es produeix a la planta d'Amer, especialitzada en begudes carbòniques –Fonter i Vivaris–, on es produeixen els formats de 25 centilitres, 33 centilitres, 50 centilitres i 1 litre, i s'envasa en vidre i PET. Actualment a la planta d'Amer hi treballen un total de 17 persones. A Fonter disposen d'una trajectòria de més de 63 anys en el sector de l'aigua mineral natural envasada.