Economia

Ibi tanca el Museu de la Joguina sense avisar

Indignació entre la classe política i els treballadors d ela vila per la forma amb que s'ha procedit

Per als components de la municipalitat d'aquesta localitat de la comarca de l'Alcoià, el tancament per sorpresa del Museu de la Joguina, no és més que la constatació del fracàs de la política que l'equip de govern de l'Ajuntament havia promés aplicar.

L'actual govern de la popular Mayte Parra, no ha pogut tirar endavant cap dels projectes que havia anunciat a bombo i plateret per a recuperar múscul econòmic a la vila. La causa, no ha estat altra que les polítiques farcides de sobrecostos i l'endeutament municipal de grau superlatiu, a més dels casos de corrupció descoberts darrerament.

Aquesta política denunciada des de la bancada de l'oposició, ha portat a tancar una de les poques instal·lacions emblemàtiques existents a Ibi i ha originat una allau d'indignació per la forma i manera amb que s'ha portat a terme amb nocturnitat i traïdoria, segons ha afegit el síndic portaveu d'Esquerra Unida del País Valencià ala localitat, Santiago García.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.