Economia

Esquerra Unida discrepa de la candidatura d'Aparicio a Caixa Ontinyent

Aquesta formació política vol trobar una autèntica persona de consens diferent a la proposada

Davant recents notícies aparegudes en algun mitjà de comunicació durant aquest cap de setmana en les quals s'insinua un suposat consens polític entorn a la proposta que Javier Aparicio reemplace Rafael Soriano al front de Caixa Ontinyent, des d'Esquerra Unida del País Valencià s'han realitzat una sèrie de puntualitzacions.

En primer lloc, a aquesta formació política no els sembla que Javier Aparicio siga la persona idònia per presidir l'Entitat. Diverses actuacions esdevingudes en el passat invaliden la seua opció com a persona de consens: abusos d'autoritat vers els treballadors, vulneració de la llei orgànica de llibertat sindical —que fins i tot van motivar una denúncia de CCOO—, a més de conegudes gestions empresarials més que qüestionables.

Tot i que EUPV comparteix l'eixida de Rafael Soriano de la presidència de l'única caixa valenciana, entre altres motius per dur ja vora 12 anys al seu front, per la seua edat, i per diverses actuacions seues que tampoc no comparteixen —com excloure el sindicat majoritari dels òrgans de Govern de la Caixa — en la seua opinió, aquesta formació política opina que caldria buscar un veritable consens entre les forces polítiques, sindicals i socials que componen l'Assemblea de Caixa Ontinyent per mirar de trobar una persona amb un perfil personal i professional adient per ocupar un càrrec de tant importància, més encara davant la dramàtica situació social, econòmica i laboral que pateix el territori on està implantada la Caixa d'Estalvis d'Ontinyent.

La Caixa, a parer dels denunciants, ha de ser un instrument cabdal en el conjunt de polítiques per, entre d'altres, engegar el veritable canvi de model productiu existent hui en la societat de la comarca de la vall d'Albaida i del País Valencià en el seu conjunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Creix el lloguer de piscines particulars per hores a Catalunya

Mataró
economia

Denuncien que han d’atendre 11 persones que treballaven a més de 40 graus

Cambrils
SERVEIS

Personal de neteja i administratius, els més buscats als Serveis Locals d’Ocupació de Barcelona

Barcelona
empreses

Un tribunal dels EUA dictamina que Google viola les lleis antimonopoli

barcelona
economia

El Nikkei registra la pujada més gran des del 2008 l’endemà de la caiguda

barcelona
COMERÇ

Els comerços de Tarragona estan molt poc digitalitzats

TARRAGONA
habitatge

La compravenda d’habitatge cau un 11% al juny

barcelona
economia

Creixen un 55% els autoconsums col·lectius connectats a Endesa

girona
GIRONA

La compravenda d’habitatges a la demarcació cau un 13,3% el mes de juny

GIRONA