Economia

agricultura

V Jornades dels Cellers Empordanesos

El Celler Cooperatiu d'Espolla va presentar dissabte els seus vins a la Bodega Aurora del Port de la Selva, davant d'una trentena d'assistents. El seu enòleg, Pau Albó, va explicar l'elaboració i producció dels vins joves i de criança blancs i negres del Celler Cooperatiu. Els assistents van poder comparar les diverses característiques que els conformen, color, olfacte, tast, i els van poder valorar. Per finalitzar l'acte, es va poder degustar, en primícia, el vi dolç Sol i Serena, del qual només s'elaboren 350 ampolles. En aquesta ocasió van assistir a l'acte el comercial del Celler Cooperatiu Josep Maria Tegido-Mallart i el president Pere Lloveras. Pròximament, la Bodega Aurora farà una jornada de presentació d'alguns vins novells de l'Empordà, un tast de vins del Celler Cooperatiu d'Espolla, Cooperativa de Garriguella, Pere Guardiola i Celler Trobat.

u.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

La CUP llença un espot per denunciar la massificació turística a Catalunya

barcelona
BEGUR

Reclamen la readmissió del delegat dels treballadors d’Innova Coptalia

BEGUR
economia

Els treballadors de la planta de compostatge de Botarell faran vaga indefinida a partir del 23 d’agost

Botarell

Els preus es contenen amb un creixement interanual del 2,7% al juliol

GIRONA
economia

La inflació baixa gràcies a l’electricitat i els aliments

barcelona
economia

L’atur juvenil mundial marca la xifra més baixa dels darrers quinze anys

barcelona
economia

El Prat bat un nou rècord al juliol: més de 5 milions de passatgers

barcelona
economia

Es dispara el nombre de persones i empreses que no poden fer front als seus deutes

barcelona
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona-Costa Brava supera el milió de passatgers

VILOBÍ D’ONYAR