Economia

agricultura

V Jornades dels Cellers Empordanesos

El Celler Cooperatiu d'Espolla va presentar dissabte els seus vins a la Bodega Aurora del Port de la Selva, davant d'una trentena d'assistents. El seu enòleg, Pau Albó, va explicar l'elaboració i producció dels vins joves i de criança blancs i negres del Celler Cooperatiu. Els assistents van poder comparar les diverses característiques que els conformen, color, olfacte, tast, i els van poder valorar. Per finalitzar l'acte, es va poder degustar, en primícia, el vi dolç Sol i Serena, del qual només s'elaboren 350 ampolles. En aquesta ocasió van assistir a l'acte el comercial del Celler Cooperatiu Josep Maria Tegido-Mallart i el president Pere Lloveras. Pròximament, la Bodega Aurora farà una jornada de presentació d'alguns vins novells de l'Empordà, un tast de vins del Celler Cooperatiu d'Espolla, Cooperativa de Garriguella, Pere Guardiola i Celler Trobat.

u.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.