Economia

agricultura

V Jornades dels Cellers Empordanesos

El Celler Cooperatiu d'Espolla va presentar dissabte els seus vins a la Bodega Aurora del Port de la Selva, davant d'una trentena d'assistents. El seu enòleg, Pau Albó, va explicar l'elaboració i producció dels vins joves i de criança blancs i negres del Celler Cooperatiu. Els assistents van poder comparar les diverses característiques que els conformen, color, olfacte, tast, i els van poder valorar. Per finalitzar l'acte, es va poder degustar, en primícia, el vi dolç Sol i Serena, del qual només s'elaboren 350 ampolles. En aquesta ocasió van assistir a l'acte el comercial del Celler Cooperatiu Josep Maria Tegido-Mallart i el president Pere Lloveras. Pròximament, la Bodega Aurora farà una jornada de presentació d'alguns vins novells de l'Empordà, un tast de vins del Celler Cooperatiu d'Espolla, Cooperativa de Garriguella, Pere Guardiola i Celler Trobat.

u.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Noel creix un 16 per cent el 2023 i factura 638 milions d’euros

SANT JOAN LES FONTS
ECONOMIA

La plantilla de Vodafone accepta el preacord sobre l’ERO per a 898 persones

Barcelona
Economia

L’FMI eleva al 0,9% la previsió de creixement de l’eurozona per al 2024

Barcelona
ECONOMIA

Tarragona crearà miradors turístics digitals a la ciutat

Tarragona
Economia

Foment eleva fins a 42.500 milions el dèficit d’inversió en infraestructures

barcelona
Estat espanyol

Talgo rep una oferta de fusió de la txeca Skoda Transportation

Barcelona
ECONOMIA

Solsona i Cardona impulsen el relleu generacional en comerços

Solsona
ECONOMIA

Preacord d’ERO a Vodafone, que es sotmetrà a votació de la plantilla

Barcelona
ECONOMIA

Barcelona ha executat el 47% dels 276 milions que gestiona dels Next Generation

Barcelona