Economia

Alaquàs celebra el 30 aniversari del Mercat

Està considerat com a un element vertebrador que fa poble i ofereix qualitat

El Mercat Municipal d'Alaquàs celebra enguany el seu 30 aniversari. Al llarg d'aquesta setmana s'han celebrat diferents activitats culturals i lúdiques per commemorar aquesta data i fer partícips a tots els veïns i veïnes d'Alaquàs d'aquesta celebració, agraint la confiança i fidelitat dipositada al llarg d'aquests anys d'història.

L'acte central va tindre lloc el divendres per la vesprada. Un nombrós públic va assistir a l'acte institucional del 30 aniversari que va estar presidit per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i la presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, Isabel Mesa.

L'acte institucional va estar precedit d'un passacarrer a càrrec de la Unió Musical d'Alaquàs i de l'actuació del grup de vent format pels ex alumnes i alumnes del Conservatori de la Unió Musical d'Alaquàs. A continuació es va projectar un vídeo que reflexa la història, el passat, el present i el futur d'aquest Mercat.

El Mercat Municipal d'Alaquàs va obrir fa ara 30 anys amb l'objectiu d'un oferir un servei pròxim i de qualitat i una atenció personalitzada a la seua clientela. Durant tots aquests anys, ha estat no sols un lloc de trobada per a fer la compra si no també un espai de convivència capaç de dinamitzar la vida del poble. Els seus comerciants continuen treballant amb l'objectiu de seguir fomentant i potenciant la seua activitat diària, adaptant-se a les noves necessitats i demandes del consumidor actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.