Economia

TURISME

Resguard dels Vents aposta per la biomassa

L'hotel de Ribes de Freser és de quatre estrelles i té 17 habitacions

Els propietaris de l'hotel Resguard dels Vents, situat a Ribes de Freser, fan una aposta pel medi ambient en la instal·lació d'una caldera de biomassa per escalfar les instal·lacions, principalment la zona de spa, aigua calenta sanitària i el terra radiant. La caldera té una potència de 100 kW. La combustió de biomassa presenta un balanç neutre d'emissions, i pel que fa el CO2 alliberat ha estat captat per la mateixa biomassa en el procés de fotosíntesi.

L'Hotel Resguard dels Vents es va inaugurar fa sis anys i està situat a uns 800 metres del poble de Ribes de Freser “proper al Cremallera de la Vall de Núria”. Té la categoria de quatre estrelles i disposa de 17 habitacions de diversos tipus i “fins i tot alguna suite amb hidromassatge”. L'hotel disposa d'un restaurant on fan esmorzars i sopars però també s'hi poden fer celebracions per a una cinquantena de comensals. Les instal·lacions també tenen piscina i una zona de spa, sauna, hidromassatge i bany turc.

Segons explica la directora de l'hotel, Marta Perramon, el client tradicional de l'establiment és el català, estatal i algun estranger a l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.