Economia

maresme

Sant Vicenç inaugura l'esperat complex comercial i esportiu

La zona, a peu de l'N-II, ocupa uns 4.500 m² i és el primer centre d'aquestes característiques que obra la cadena de supermercats

La inversió feta supera els 4 milions d'euros

La cadena de supermercats Sorli Discau ha inaugurat oficialment aquesta tarda a Sant Vicenç de Montalt el complex comercial i esportiu ubicat a peu de la carretera N-II i a tocar del terme municipal de Caldes d'Estrac. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha estat l'encarregat de tallar la cinta d'unes instal·lacions que ocupen uns 4.500 metres quadrats i que han significat una inversió de més de 4 milions d'euros. Es tracta del projecte econòmic de més envergadura realitzat a la població i significarà, segons fonts de l'Ajuntament, cinquanta llocs de treball directes. El projecte, que segons destaca el consistori és el primer d'aquestes característiques que obre Sorli Discau contempla dos edificis: un per a ús comercial i mercat municipal, i un altre que “acollirà els usos esportius, formatius i socioculturals”. La resta de la zona l'ocuparan quatre pistes de pàdel i un aparcament en superfície. El centre comercial en tindrà un altre de subterrani amb capacitat per a 87 vehicles. L'edifici corresponent a usos esportius i socioculturals és el que ha aixecat més expectació. Amb dues plantes, inclou una piscina, una zona d'aigües amb sauna, vestidors i àrea de recepció. En aquesta planta també s'ubicaran dues aules polivalents amb els respectius serveis; una destinada a les entitats veïnals, i una altra per a ús de l'Ajuntament. La primera planta de l'edifici, de menor superfície, acollirà quatre sales destinades a gimnàs. Des del govern es destaca que el nou equipament permetrà als ciutadans de Sant Vicenç gaudir d'una més àmplia oferta comercial sense sortir del municipi. igual que podrà ser aprofitada pels veïns de poblacions properes.

LA XIFRA

50
llocs
de treball directes ha comportat l'obertura del nou complex comercial i esportiu de Sant Vicenç de Montalt


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.