Economia

“Sortir fora requereix logística i personal”

constituïda fa cinc anys, tot just quan la crisi de la construcció començava a albirar-se, Accesus dissenya i fabrica bastides i, en general, plataformes per a treballs en alçada. “No són productes en sèrie, sinó fets a mida, artesanals”, diu Manuel Manzano, soci i responsable comercial d'aquesta firma de l'Hospitalet de Llobregat. Plataformes per treballar en ponts, xemeneies i en edificis alts són algunes de les solucions que ofereix el grup. “Treballem molt amb la indústria i els nostres dissenys i productes són exportables, perquè, si has resolt l'accés a una torre d'un reactor nuclear a Espanya, pots fer-ho a tot el món”, afirma Manzano.

Accesus concentra el 40% del seu negoci a l'exterior, una xifra que mira de fer créixer amb nous projectes a Cuba, Mèxic, Santo Domingo, Bolívia, l'Índia, Panamà i l'àrea del Magrib, àrees en totes les quals ja està present. “La situació d'Espanya t'obliga a sortir fora a la recerca de negoci, un pas que requereix una logística i uns esforços humans molt importants”, sosté Manzano, que lamenta l'endarreriment en el pagament de les feines al mercat estatal: “A l'estranger tens la seguretat que amb 30 o 45 dies cobraràs la feina feta.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.