Economia

comerç

El sector del material sanitari, a Peralada

Una vintena d'empreses multinacionals del sector de la distribució de material sanitari i més tres-cents professionals assistiran entre avui i demà a la IX Fira Convenció de Calygas, que se celebra al castell de Peralada. Entre les empreses multinacionals del sector hi haurà Baxi, Roca Sanitari, Brötje, Daikin,Uponor, Grohe, Rothemberguer i Legrand, entre d'altres.

A més de la fira, que es farà cada dia a la tarda, Calygas organitzarà dues xerrades dirigides als instal·ladors sobre motivació i optimisme en temps de crisi. La ponència d'avui serà a les sis de la tarda i anirà a càrrec de Ferran Fisas, empresari, emprenedor i consultor en empreses de comunicació i tecnologia. Demà a la mateixa hora serà el torn d'Antoni Flores, expert en competitivitat, innovació i gestió de nous models.

Calygas és una empresa distribuïdora de material per a instal·ladors de referència a la demarcació. L'any 1978, Miquel Gelis va obrir la primera botiga Calygas a Figueres, i actualment tenen seus a Vilamalla, Olot, Palamós, la Bisbal Ullà. Fa poques setmanes en van inaugurar una altra a Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.