Economia

TREBALL

Cahors presenta un ERO temporal

L'empresa de Vilamalla reduirà un 20% la jornada a tota la plantilla

L'empresa Cahors, de Vilamalla, dedicada a la fabricació de material elèctric, ha presentat un altre expedient de regulació d'ocupació (ERO), segons publica l'Agència Catalana de Notícies. A causa de la davallada del nombre de comandes, la direcció ha decidit reduir un 20% la jornada a tota la plantilla, un total de 205 treballadors, que compensaran aquestes hores amb l'atur. La durada d'aplicació de l'ERO serà com a màxim d'un any, i l'empresa garanteix que abonarà íntegrament les pagues extres i que pagarà totes les vacances. L'assemblea de treballadors ha acceptat la proposta de l'empresa i està previst que dilluns se signi l'acord entre direcció i comitè. Aquest és el tercer ERO temporal que afronten els treballadors en quatre anys, i segons assegura el portaveu de la federació d'indústries de CCOO a Girona, Josep Serra, cap d'ells ha suposat l'acomiadament de treballadors, sinó la suspensió de contractes.

Cahors és una empresa francesa dedicada a la fabricació de material elèctric, activitat que està molt lligada a la construcció, i segons Serra, les comandes han caigut molt, “sobretot al mercat interior”. Fa anys que l'empresa treballa per obrir mercat fora de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.