Economia

Isidoro Álvarez nomena per primer cop un director general

Dimas Gimeno es perfila com el successor del president

Va començar la carrera professional com a venedor

Dimas Gimeno Álvarez, nebot del president del grup, Isidoro Álvarez Areces, ha estat nomenat director general d'El Corte Inglés durant la junta d'accionistes celebrada ahir a Madrid. D'aquesta manera, Gimeno, nascut a Madrid el 1975, se situa en una bona posició per fer-se càrrec en el futur de les regnes del primer grup de grans magatzems de l'Estat espanyol i d'Europa.

El nou director general, càrrec de nova creació, és llicenciat en Dret per la Universitat San Pablo CEU, té un màster en Dret Privat per aquesta mateixa universitat i un MBA per l'IESE. Va començar la seva carrera professional com a venedor d'El Corte Inglés, activitat que va compatibilitzar amb els seus estudis universitaris. L'any 2000 es va incorporar als serveis centrals de la companyia a Madrid, i un any després es va traslladar a Portugal per col·laborar en la posada en marxa de la filial i del primer centre d'El Corte Inglés a Lisboa.

Noves tendències

Després d'exercir com a general de la filial portuguesa, el 2008 torna a Madrid, on treballa en les àrees operatives més orientades a l'activitat dels grans magatzems: vendes, compres, logística, màrqueting i internet.

La companyia destaca que és especialista i coneixedor de les tendències més avantguardistes que s'estan implantant en el sector retail i dels grans magatzems. En els últims anys ha contribuït a la posada en pràctica de noves polítiques i conceptes comercials (noves zones de moda, marques i àrees especialitzades).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.