Economia

L'atur augmenta en Gandia en 423 persones en setembre

Per als Verds aquesta xifra representa el drama social que viu Gandia i la total ineficàcia de la política del PP

Les 423 persones que augmenten la xifra de desocupació del mes de setembre fins als 9.470 desocupats representen el drama social que viu Gandia i la total ineficàcia de la política del PP en opinió de Joan Francesc Peris, portaveu d'Els Verds de Gandia.

És aquesta, una primera valoració de les xifres de desocupació publicades i per al portaveu d'Els Verds, “no ens val que s'argumente que en el mes de setembre finalitza la temporada alta de turisme, doncs l'any 2012 eren 9.266 persones les aturades en acabar setembre i, ara, en setembre de 2013 arriben a 9.470 i, malgrat les promeses i frases repetides fins a la sacietat com 'lluitarem per la desestacionalització del turisme', la veritat és que el PP ha concentrat totes les inversions en espectacles en la platja en els mesos de juliol i agost —buscant l'èxit de públic— i ha deixat el mes de setembre totalment buit d'actuacions, fins i tot, amb una Fira molt poc atractiva, que ha convertit en un desert la platja de Gandia”.

Peris assegura que no són temps de canviar escultures de lloc i molt menys de posar més entrebancs al xicotet comerç de Gandia —que cada dia tanca més d'una tenda— o de malbaratar els diners en reformes innecessàries de places, ni de pujar el preu de l'aparcament a les zones blaves al voltant del centre històric comercial o posar preu als aparcaments provisionals.

Per a Joan Francesc Peris “és temps d'invertir directament en la contractació de persones, del recolzament decidit a les xicotetes i mitjanes empreses que augmenten les seues plantilles”.

L'organització denunciant assegura que “és més que evident el fracàs del programa d'ocupació del PP de Gandia quan en setembre de 2013 són 204 persones més les registrades en el SERVEF que en el mateix mes de 2012 i que, amb total seguretat, suposaran més de 10.000 persones aturades en Gandia.

La major crítica que Els Verds de Gandia fan a Torró i el seu govern municipal és el total fracàs de la seua màxima promesa electoral, 'Ahora empleo', que de segur va ser el motiu que el va fer arribar a obtenir la majoria absoluta. La trista i amarga veritat és que, ara, hi ha més atur que en 2011 i no es veu per cap lloc la 'recuperació' anunciada pels mandataris del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Barcelona destina 2,5 milions a 156 projectes d’economia de proximitat als barris

Barcelona
economia

Els viatgers del metro de Barcelona s’enfilen un 4,8% al juny

Barcelona
economia

Els empresaris del Vallès Oriental adverteixen de la manca de professionals a mitjà termini

Granollers
ECONOMIA

El Barcelona Deep Tech Summit preveu doblar el nombre d’assistents

Barcelona

Destinaran 23.000 euros per ajudar a joves estudiants i esportistes

figueres
economia

Campanya per atraure turisme nòrdic fora de temporada

tossa de mar
economia

Inici de la collita de poma gala: peces més petites per les gelades de l’abril però més producció

Bell-lloc d’Urgell
economia

Creix el lloguer de piscines particulars per hores a Catalunya

Mataró
economia

Denuncien que han d’atendre 11 persones que treballaven a més de 40 graus

Cambrils