Economia

agricultura

Masetplana celebra la 5a Festa de l'Oli Flor

El celler de Garriguella Masetplana va celebrar ahir a la tarda la 5a Festa de l'Oli Flor amb motiu de la primera collita de la temporada 2013-2014, una collita que, pel que fa a quantitat, serà similar a la de l'any passat però amb qualitat superior, per les condicions de sequedat d'aquest estiu. En l'acte de celebració, que es fa coincidir amb l'estiuet de Sant Martí i els primers remolcs d'olives, es va poder degustar el nou oli flor de la varietat argudell i fer una visita al molí ubicat enmig de les vinyes de Garriguella i dotat de l'última tecnologia. Així mateix, es va mostrar l'elaboració d'oli de forma artesanal en una premsa centenària que va ser restaurada per a aquest esdeveniment, en què també es van presentar noves formes de producció i nous productes del celler que aquest any està en el procés de conversió de tota la collita en oli ecològic certificat pel CCPAE.

La festa d'ahir a la tarda va tenir la presència de diferents personalitats del món de la política, la pagesia, l'empresa i la cultura. Entre ells, el president del Consell Català de Producció Integrada, Eliseu Muní.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.