EMPRESA
Casademont elabora una llonganissa i un xoriço amb un 50% menys de sal
L'empresa, amb seu a Bonmatí, presentarà la nova línia, que té el nom de Cuídate, a la Fira Alimentària
Està integrada per quatre referències
L'empresa Casademont, amb seu a Bonmatí, ha tret al mercat una nova línia anomenada Cuídate, que presentarà a la Fira Alimentària de Barcelona i que suposa la reducció a la meitat del contingut de sal en dos productes curats com són la llonganissa i el xoriço. L'empresa també ha aconseguit reduir en un 33% el contingut de sal i greixos en el pernil cuit i arribar a una reducció del 60% i del 33% en greixos i sal, respectivament, en el pit de gall dindi gràcies a la tecnologia desenvolupada pel seu departament de recerca i desenvolupament. “La reducció de sal i greixos en aquests productes s'ha aconseguit sense que afecti el gust autèntic de la xarcuteria Casademont, amb quatre generacions d'experiència en el sector”, expliquen des de l'empresa, i asseguren que, amb el llançament de la gamma Cuídate, Casademont busca oferir un producte de molt de gust i qualitat a aquells consumidors que volen cuidar-se o seguir una dieta més saludable sense renunciar al gust.
Casademont és una empresa líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria des de fa seixanta anys. Amb seu a Bonmatí i dos centres productors a Girona, Casademont ajunta la tradició de quatre generacions de xarcuters i la tecnologia més avançada del sector per oferir als consumidors productes carnis de qualitat.
La inversió en recerca i desenvolupament de la companyia ha permès dissenyar productes i gustos nous i combinacions poc convencionals, com ara el fuet de figues o de cabrales, entre molts d'altres, així com una gamma d'embotits especialment dissenyada per a persones amb al·lèrgies alimentàries i més de quinze varietats de fuets, el producte estel·lar de l'empresa Casademont. “Aquesta innovació constant de processos i productes, la qualitat de les seves referències, la gestió de l'equip i la tradició d'elaborar fuets han permès a la nostra empresa consolidar-se com un referent en la indústria de la xarcuteria a escala mundial”, asseguren fonts de l'empresa gironina.
Va incrementar un 36% les exportacions
L'empresa Casademont va incrementar un 36 per cent les exportacions durant el 2013. Concretament, al llarg de l'any, la firma gironina va arribar a superar les dues mil tones de llescats venuts a l'exterior, que van tenir com a destí fins a setanta països dels cinc continents. L'empresa, que té el fuet com a producte estel·lar, està immersa en un pla estratègic per incrementar la seva presència en mercats internacionals. Té una capacitat per produir fins a vint-i-cinc mil tones anuals d'embotits i pernils i actualment té unes dues-centes referències de productes al mercat (entre curats, cuits i llescats).