Economia

Grup Miquel inverteix 5,2 milions en un Gros Mercat a l'Hospitalet

Grup Miquel ha invertit 5,2 milions d'euros en un Gros Mercat de més de 3.000 metres quadrats al polígon Pedrosa de l'Hospitalet de Llobregat, que es va inaugurar ahir i que dóna feina a 24 persones.

El nou centre és dirigit per Patrick Benoso Forcades i està dissenyat especialment per estalviar temps en la compra. El nou establiment se suma al que ja hi havia al mateix polígon, també de 3.000 metres quadrats, i té una zona de producte fresc amb atmosfera controlada de gairebé 500 metres quadrats, a més d'oferir 1.600 referències pròpies i un total de 14.000 articles.

Un aspecte diferencial del nou centre és la seva “eficiència energètica, ja que disposa d'un sistema automàtic de regulació d'il·luminació a la sala de vendes i d'il·luminació LED a la zona refrigerada”. També disposa d'una instal·lació fotovoltaica d'uns 45 KW per a autoconsum.

Amb aquesta obertura, Grup Miquel arriba als 24 centres Gros Mercat a Catalunya, entre els quals 14 són a Barcelona, 5 a Girona, 4 a Tarragona i un a Lleida. A més, té 195 establiments franquiciats sota la marca Suma, 97 sota la marca Sopar i 3 plataformes logístiques, situades a Vilamalla, Tortosa i Mercabarna. En total, Grup Miquel té 58 centres a l'Estat espanyol, repartits en deu comunitats autònomes –Catalunya, Madrid, Balears, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, País Valencià, La Rioja, Múrcia, País Basc i Andalusia–. A més, durant el segon semestre d'aquest any hi ha previstes diverses obertures a les illes Canàries. Aquesta línia d'autoservei a l'engròs està orientada en exclusiva a la venda per a la mitjana hostaleria, la restauració i els comerços.

GMcash-Gros Mercat, dedicat en exclusiva a professionals, rep anualment més de 2,5 milions de visites de professionals de la petita i mitjana restauració i el comerç. Gros Mercat ofereix un ampli assortiment de més de 14.000 referències entre productes de gran consum, frescos, basar i equipament professional.

La facturació de Grup Miquel en el tancament del 2013 va ser de 919 milions d'euros. Disposa de 2.400 referències pròpies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia