Economia

Els hotelers han recaptat diners per a Creu Roja

La Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre va lliurar dimarts a l'Obra Social La Caixa el valor en diners de més de dues tones d'arròs per contribuir en la campanya solidària de recollida d'aliments. La campanya l'han dut a terme durant aquest mes de juliol els establiments associats a la Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre: hotels, càmpings, cases rurals, apartaments, restaurants i bars de la comarca del Baix Empordà. L'acte es va celebrar a Pals i hi van participar Montse Closas, presidenta de l'associació, que va lliurar el xec per a la compra de l 'arròs destinat a Creu Roja,i Jaume Masana, director territorial a Catalunya de La Caixa.

Els diners recaptats permetran la compra de més de dues tones d'arròs de Pals, “un dels productes bàsics en l'escala d'alimentació que promou Creu Roja, a més de ser un producte de la Marca de Garantia Empordà i de molta importància a la comarca”. D'aquesta manera, a més de contribuir en la compra d'aquest aliment per a les famílies en situació de pobresa, que es distribuirà mitjançant menjadors socials i serveis d'ajuda de Creu Roja, la unió “també contribueix en la promoció i difusió d'un producte local tan apreciat com és l'arròs de Pals”.

Anteriorment, la Unió d'Hostaleria ha participat en altres campanyes solidàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.