Economia

Premis per al celler Espelt i el Cooperatiu d'Espolla

L'Espelt Sauló 2013 ha estat escollit millor negre jove i la Garnatxa d'Empordà Solera d'Espolla, millor vi dolç ranci o de postres durant els premis Vinari, que han guardonat una desena de vins DO Empordà. Ha estat la segona edició dels premis Vinari, els quals s'han celebrat a Vilafranca del Penedès.

Nou vins més de la DO Empordà han resultat premiats. El Vinari de Plata, per al Castell de Peralada (amb Castell de Peralada Garnatxa de l'Empordà 12 anys), i el Vinaris de Bronze, per a Masia Serra (INO Solera 1860) i Empordàlia (Sinols Moscatell 2011). El Vinari de Plata als millors negres de guarda, per al Cadac 2007, del Celler Martín Faixó, i el Vinari de Bronze al millor negre de guarda, per al Castell de Peralada Gran Claustro, de Castell de Peralada. El Vinari de Bronze al millor negre jove, per a Maragda 2013, de Mas Llunes, i Vinya Orlina 2013, del Celler Cooperatiu d'Espolla. El Vinari de Bronze als millors blancs joves, per a Magnec 2013, de Cellers d'en Guilla, i Mosst 2013, de Masia Serra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.