Economia

La creació d'un taller ocupacional a Banyeres de Mariola oferirà treball a 15 aturats

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ha aprovat el projecte presentat per a la creació d'un Taller d'Ocupació, especialitat en Instal·lacions i Manteniment en Entorns Urbans

La iniciativa permetrà la col·locació de 15 desocupats de Banyeres de Mariola, durant 6 mesos amb un salari mensual al voltant de 650 €, més un director i un monitor amb l'objectiu de promocionar la inserció laboral de desocupats mitjançant la formació i treballs a realitzar en edificis i entorns públics.

Els requisits per als alumnes treballadors seran estar en la desocupació inscrits al Servef i ser majors de 25 anys. En la baremació obtindran major puntuació les dones víctimes de violència de gènere, els discapacitats, els majors de 55 anys amb baixa qualificació i els aturats de llarga duració. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 4 de novembre a les oficines del Servef de Villena.

El projecte té un cost de 144.990 €, dels quals la Conselleria en subvencionarà 135.990€, que correspon al 93,79 % del total, mentre que els 9.000 € restants aniran amb càrrec al romanent de tresoreria municipal.

El pla d'ocupació permetrà a l'alumne treballador obtindre formació professional per a l'ocupació i formació complementària de caràcter modular relacionada amb l'alfabetització informàtica, sensibilització mediambiental i prevenció de riscos laborals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia