Economia

Panrico reactiva la planta de Santa Perpètua

La fàbrica entra en funcionament després de 13 mesos d'aturada i vuit mesos de vaga

Es preveu que la producció comenci durant les primeres setmanes del 2015

La planta de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda ha entrat avui en funcionament després de 13 mesos de paràlisi i d'haver acollit una vaga de 8 mesos de durada, la més llarga de la història a l'Estat espanyol.

El primer torn de la nova etapa de la fàbrica ha començat a les sis del matí, format per una trentena de treballadors que realitzaran les tasques de formació reglamentàries i de caràcter anual.

Durant dues setmanes els empleats seguiran aquests cursos, i en la tercera setmana s'incorporaran a les línies de producció dels Donuts per realitzar les primeres proves, amb la finalitat de produir durant les primeres setmanes del 2015.

La fàbrica es va haver de sotmetre a un procés d'adequació amb la finalitat de rehabilitar les màquines i adaptar-les als estàndards de sanitat per poder tornar a produir després de mesos acumulant pols.

El comitè d'empresa espera que si la companyia registra puntes de producció es puguin repescar alguns dels empleats acomiadats en el procés d'aplicació de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que ha impulsat la planta en el seu pla de reestructuració estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia