Onze restaurants gironins, a la ‘Bib Gourmand'
Tres nous establiments de la demarcació s'afegeixen a la llista
Els restaurants Nu, de Girona; Quatre Estacions, de Banyoles; La Gruta, de l'Escala; El Vaixell, de Llançà; Mas Pou, de Palau-sator; La Rectoria, d'Espinavessa; Cap i Pota, de Figueres; L'Hostalet, d'Hostalets d'en Bas; Vicus, de Pals; Casa Patxi, d'Alp, i Cal Sagristà, de Peralada estan inclosos en la Bib Gourmand de la Guia Michelin 2015. Tres d'aquests restaurants són nous en la llista, mentre que els altres repeteixen. Les noves incorporacions són Vicus (Pals) Cap i Pota (Figueres) i la Rectoria (Espinavessa). Els restaurants inclosos en la Bib Gourmand es caracteritzen per proposar una bona cuina a preu moderat, segons la mateixa guia.
La ‘Guia Michelin'
Els Bib Gourmand s'afegeixen a la Guia Michelin, que també inclou els restaurants amb estrelles a la demarcació. Entre aquests, destaca la màxima puntuació per al Celler de Can Roca, de Girona (tres estrelles); seguit per Les Cols, d'Olot (dues estrelles), i Miramar, de Llançà (dues estrelles).
Amb una estrella, el mes passat es va premiar el Casamar, de Llafranc; La Cuina de Can Simon, de Tossa de Mar; Ca l'Enric, de la Vall de Bianya; Ca l'Arpa, de Banyoles; Bo.tic, de Corçà; Massana, de Girona; Fonda Xesc, de Gombrèn; Els Tinars, de Llagostera; Les Magnòlies, d'Arbúcies, i Els Brancs, de Roses.