Economia

L'empresa Indcar, d'Arbúcies, creix al mercat francès

L'empresa carrossera hi ven 126 unitats d'un model de midibús premiat

La companyia carrossera Indcar, d'Arbúcies, ha rebut la comanda més important dels darrers anys amb un nou model de midibús per al mercat francès. Concretament, es tracta d'una comanda de 126 unitats del model Next, que, precisament, ha rebut recentment el premi Midibus de l'any 2015 atorgat per la revista Viajeros.

La comanda de l'Estat francès ha estat molt ben valorada per l'empresa, que augura un important futur en aquest model que s'ha desenvolupat durant més d'un any i amb una inversió superior al milió d'euros. Es tracta d'un midibús de capacitat d'entre 28 i 42 persones fabricat amb xassís Iveco, Man i Mercedes.

Els darrers quatre anys, Indcar ha aconseguit tres guardons de la revista Viajeros amb els models Wing i Mago2.

La carrossera Indcar és una empresa familiar fundada a Arbúcies fa més de cent anys i està considerada tota una referència en solucions globals de mobilitat. Té un volum de vendes superior als 25 milions d'euros i destina el 85% de la seva producció a l'exportació. Per al 2015 té una producció prevista de més de 500 unitats. El grup Indcar està format per tres empreses i dóna feina a més de dos-cents treballadors. Té una planta productiva a Romania, en funcionament des del juliol del 2013, i dues plantes productives més a Arbúcies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.