Economia

La cuina de Camprodon arriba a l'Empordà

Les Cuines de la Vall de Camprodon seran les protagonistes de la vuitena edició del cicle Tast i Tastets que organitza el Casino Castell de Peralada, amb el qual es vol donar rellevància als cuiners més destacats de banda i banda del Pirineu. Quatre xefs d'aquesta associació gastronòmica, nascuda l'any 2005 per recuperar, preservar i promocionar el patrimoni gastronòmic de la zona, portaran els sabors de muntanya a l'Empordà. Concretament, els protagonistes d'aquesta jornada (que se celebrarà aquest dijous a dos quarts de nou del vespre i que tindrà un preu de 65 euros) seran Francina Rigat (El Pont 9), Jordi Solé (hotel Calitxó), Jordi Vila (Can Jepet) i Eva Martínez (Can Jordi), que preparan plats com ara un bombó de foie gras amb crocant de festucs, una amanida de flors de temporada, un filet de poltre amb múrgoles a la crema i un coulant de galetes Birba. Tot plegat, combinat amb algun vins com el Peralada Colletion Rose del 2014 i un Gresa Expressió del 2008.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona

Arquia tindrà aviat la seva versió en banca digital

Barcelona
Agricultura

Arrenca la collita d’ametlla a Lleida amb bona previsió als camps de regadiu

Sarroca de Lleida
agricultura

La sequera farà caure la collita de raïm a la meitat

barcelona
estats Units

Powell confirma que ha arribat el moment de retallar els tipus als EUA

barcelona
economia

Xifres de rècord als hotels catalans tot i el lleu descens de turistes

barcelona
QUERALBS

Aprovat inicialment l’acord per la concessió de la Vall de Núria

QUERALBS
Laboral

Els treballadors de la planta de compostatge Secomsa, de Botarell, ajornen la vaga

Botarell