La Calèndula del Teatre de Regencós obrirà al juliol
El 16 de maig tanca el restaurant de Girona
Durant quatre dies farà un menú degustació de 60 flors
El restaurant La Calèndula de Girona tancarà el 16 de maig, just després de la celebració del Girona Temps de Flors, per obrir al juliol a Regencós com La Calèndula del Teatre. La xef, Iolanda Bustos, coneguda pels seus plats fets amb flors i herbes, ha volgut celebrar el tancament del restaurant creant un menú degustació especial, el menú de les 60 flors, aprofitant que el Girona Temps de Flors arriba enguany a la seixantena edició. El menú se servirà les nits dels dies 8, 9, 15 i 16. Serà un sopar en format de taula única, amb un servei de 17 plats i amb maridatge de vins dels cellers La Vinyeta i Vins i Caves Perelada.
A Regencós, segons va explicar ahir Bustos, tenen com a objectiu convertir-se en un referent gastronòmic i hoteler –un projecte dels empresaris suïssos Maria Laura Barderet i Alejandro Sánchez– amb una proposta única de cuina natural i d'un espai exclusiu i tranquil i amb el segell inconfusible de l'estudi d'interiorisme Tres Trastos. El nou espai permetrà fer créixer el projecte gastronòmic de La Calèndula amb el desenvolupament de productes gastronòmics artesans, d'estades de cuiners per conèixer la cuina natural i el projecte Taula de Flors juntament a la creació i l'estudi de nous productes per a la seva carta i el seu projecte servei de Home Food.
La Calèndula del Teatre també és un lloc únic per disfrutar d'un hotel boutique de set exclusives habitacions on es podrà “disfrutar de la pau i tranquil·litat del camp i molt a prop de la Costa Brava”.