Economia

La UGT manté la vaga a PortAventura

UGT, que representa el 49% de la plantilla de PortAventura, mantindrà la vaga de demà al parc temàtic. El secretari general d'UGT a Tarragona, Jordi Salvadó, va advertir que la vaga pot afectar, per raons de seguretat, diverses atraccions del parc temàtic i provocarà un caos circulatori. Salvadó demana “disculpes” als clients i ha assegurat que “no serà un dia normal”. La vaga rebutja “la precarització de les condicions laborals dels treballadors del parc”. El sindicalista va lamentar que l'empresa no es va presentar a l'acte de mediació d'Inspecció de Treball, i va anunciar que només desconvocaran la vaga si es retira del nou conveni “la categoria professional de salaris de 670 euros al mes i la subcontractació d'empreses de serveis integrals que basen el seu benefici en l'explotació de treballadors”.

La UGT ha rebut el suport de la CUP, ERC, el Sindicat d'Estudiants, la PAH i Vila-seca en Comú, entre altres partits i entitats. També té el compromís del PSC per fer “un seguiment de la precarietat laboral”, i ICV farà de mitjancer amb CCOO perquè s'acostin posicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.