Economia

Llagurt obre set nous punts de venda, entre els quals, el primer a Lleida

La cadena gironina de iogurteries rep el premi a la qualitat lingüística de Pimec per l'ús del català

L'empresa crea un nou punt de venda mòbil

La cadena gironina de iogurteries Llagurt ha estrenat set punts de venda aquest any, entre els quals, el primer a la demarcació de Lleida. Les noves botigues són, a més de Lleida, a Riells (l'Escala), a Sant Feliu de Guíxols, a Palamós, a Terrassa, al Càmping Internacional Calonge i al Càmping Sant Josep de Santa Cristina d'Aro. Amb aquestes novetats, l'empresa gironina té actualment un total de 23 establiments oberts. Aquest any també s'ha creat la primera botiga Llagurt mòbil, un punt de venda que es pot desplaçar i que actualment ja es pot trobar a tres llocs diferents: dos càmpings gironins i una botiga de Terrassa.

A més, l'empresa gironina, que dirigeixen Íngrid Rahola i Glòria Salomó, acaba de rebre un dels premis Pimes de Pimec. Concretament, ha rebut el de la qualitat lingüística en el món empresarial perquè fa ús de la llengua catalana com a eina d'integració i innovació a l'empresa. Segons expliquen des de Llagurt, el jurat dels premis Pimes els va destacar la seva col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, la facilitat perquè als seus locals els estudiants de català puguin practicar l'idioma, també per l'edició del conte d'emprenedoria infantil El conte de les llagurteres i per l'aposta de la llengua en l'establiment que tenen a Perpinyà. El guardó es va entregar a principis de mes a la ciutat de Barcelona en el marc del sopar anual de la patronal Pimec i del saló Bizbarcelona, que va ser presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas, i al qual va assistir l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

LA XIFRA

23
establiments
té oberts actualment la cadena de iogurteries arreu del territori català.

LA FRASE

Aquest premi ja representa el sisè premi reconeixement en la nostra minicarrera
Ingrid Rahola
cofundadora de llagurt

Una trajectòria empresarial plena de premis

Llagurt va néixer el 2010. Des de llavors, no ha parat de rebre reconeixements oficials, el primer el 2011 amb el premi Girona Emprèn de l'Ajuntament de Girona. Van seguir-lo el premi estatal Bancaja Joves Emprenedors; el premi de la Generalitat a la millor iniciativa comercial en innovació; el premi Jove Empresari de l'AIJEC i el reconeixement pel desenvolupament de responsabilitat social empresarial de Respon.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia