Economia

Grup Valvi ha contractat 280 persones per a l'estiu

La companyia disposa de 950 treballadors a la demarcació de Girona, el Maresme i Barcelona

Amb un volum de negoci de 78 milions, centra la seva activitat en la gestió de 74 supermercats

Grup Valvi ha incrementat el nombre de treballadors dels seus supermercats de la Costa Brava i el Maresme per a la temporada d'estiu, i dels 670 empleats que fins ara tenia en plantilla ha passat a 950. Amb aquest increment, Grup Valvi disposa de més de 1.300 treballadors entre les empreses que són propietat del grup i les participades –El Punt Avui i Televisió de Girona.

Valvi Supermercats és una empresa familiar de capital cent per cent gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Amb un volum de negoci de78 milions d'euros, centra la seva activitat en la gestió de 74 supermercats situats principalment a la demarcació de Girona, però també a la comarca del Maresme, on actualment ja han obert cinc supermercats, i la ciutat de Barcelona, on actualment en gestiona nou. De tots els establiments del grup, onze porten l'ensenya Valvi, sis la d'Eurospar –supermercats de gran format– i la resta de botigues porten la marca Spar, una marca internacional formada per empreses independents i present a 40 països.

Els primers sis mesos d'aquest any, la companyia ha obert cinc nous supermercats: Barcelona, Figueres, Palau-saverdera, Sant Feliu de Guíxols i Tamariu, i l'empresa preveu continuar creixent. D'aquests supermercats, el de Sant Feliu de Guíxols i el de Tamariu són els darrers que es van obrir. El de Sant Feliu està situat al barri de Vilartagues i es va inaugurar el 10 de juny passat. Té una superfície de sala de 331 m² i una plantilla formada per sis treballadors. El de Tamariu es va obrir el 18 de juny, té una superfície de venda de 130 m² i una plantilla de set persones.

Targeta Club Valvi

Grup Valvi va treure al gener passat la targeta Club Valvi, amb la qual els clients poden optar a descomptes, ofertes i promocions especials, a més de regals que es poden obtenir a través de sortejos. Les targetes de fidelització han tingut molt bona acceptació entre els clients de Valvi Supermercats, ja que des de l'entrada en funcionament se n'han repartit 51.800. La targeta és completament gratuïta, es pot aconseguir només emplenant un qüestionari i es pot utilitzar des de la primera compra.

LA XIFRA

51.800
targetes
del Club Valvi són les que ha repartit Valvi Supermercats entre els seus clients des del gener passat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia