Economia

Presenten un fòrum per crear ocupació a Girona

El Fòrum Connecta, que se celebrarà a Girona a finals d'octubre, pretén unir empreses que necessiten personal amb el “talent” de la gent que busca feina

Crear ocupació connectant les necessitats de les empreses amb el “talent” de persones de l'edat que sigui que busquen feina. Aquest és el “gran objectiu” del Fòrum Connecta , segons va declarar el president de la Cambra de Comerç, Domènec Espadalé, durant la presentació, ahir a Girona, d'aquest esdeveniment, que se celebrarà els dies 27 i 28 d'octubre al Palau de Congressos de Girona. “Es tracta d'una nova iniciativa al servei d'empreses i treballadors de Girona amb vocació de ser una interfície per connectar empreses i les seves necessitats amb el talent”, hi afegia el vicepresident de la Cambra, Jaume Fàbrega. Per tirar endavant aquest projecte, subvencionat parcialment per fons europeus, es fa una crida a empreses gironines que busquin personal perquè s'apuntin al fòrum. Els organitzadors, la Cambra de Girona, el Fòrum Carlemany i l'Ajuntament de Girona, preveuen que entre 20 i 25 empreses participaran en el fòrum i que hi haurà uns cinc-cents participants. L'accés és lliure i gratuït a tothom, i només cal que els interessats es registrin al web del fòrum i escullin tres de les ofertes laborals que es presentin. Llavors, i previ a una jornada formativa, hi haurà entrevistes personals de màxim cinc minuts entre l'empresa i la persona interessada. Per saber com transmetre o “vendre” el perfil professional de cadascú, s'ha organitzat una classe magistral i tallers diversos adreçats a les persones que estan buscant feina activament. S'han previst conferències i taules rodones. Així, Emilio Durà serà l'encarregat de la conferència Pensa diferent, allò que de veritat importa i Marta Colomer (Eurofirms), Miquel Àngel Bonachera (AB-Biòtics) i Ingrid Rahola (Llagurt) participaran en algunes de les taules rodones.

LA DATA

27.10.15
Comença
el Fòrum Connecta al Palau de Congressos de Girona. Tindrà una durada de dos dies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona