Economia

Vilassar de Dalt obté una pòlissa d'un milió

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha tancat una operació de tresoreria d'un milió d'euros amb l'entitat bancària BBVA. Aquesta pòlissa permet a l'Ajuntament disposar de la liquiditat necessària per poder pagar proveïdors dins els períodes establerts i així poder afrontar els desfasaments de tresoreria originats per les diferents dates d'ingressos i despeses.

Aquesta és la segona operació amb el BBVA en menys d'un any, després que l'estiu de l'any passat l'Ajuntament signés una altra pòlissa de crèdit, que va ser retornada puntualment. Segons el regidor d'Economia de Vilassar de Dalt, Benet Oliva (ARA), la concessió d'aquesta pòlissa indica que la situació econòmica municipal s'està reconduint i que les entitats bancàries estan recuperant la confiança en les finances de l'Ajuntament. “Fins fa poc, aquest fet era impensable, ara posem fil a l'agulla per revertir la situació econòmica de l'Ajuntament i per continuar abaixant-ne el deute”, va explicar Oliva. En aquest sentit, el regidor va recordar que “en els darrers dos anys el romanent de la tresoreria ha estat positiu” i es va marcar com a objectiu pel 2017 “poder rebaixar el nivell d'endeutament municipal per sota del 110%”. Actualment, l'Ajuntament del municipi arrossega uns 25 milions d'euros de deute, fet que el situa en un 223% en els paràmetres d'endeutament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia