Economia

Guissona augmenta el dividend un 7,7%

Corporació Alimentaria Guissona incrementarà aquest any el dividend fins a 14 euros per títol, un 7,7% més que en l'anterior exercici. Una part d'aquest dividend (7 euros per acció) ja va ser pagat a compte el gener del 2016, mentre que la resta s'abonarà després de la junta general celebrada dijous. D'aquesta manera, la remuneració a l'accionista arriba a un valor total d'uns 10,8 milions d'euros, cosa que representa un 24,7% del resultat net de l'exercici 2015.

La companyia va mantenir l'any passat la seva facturació, amb 1.463 milions d'euros, però va augmentar el benefici un 14%, fins als 43,8 milions. Aquest any preveu realitzar inversions per valor de 48 milions d'euros, continuant amb l'expansió dels establiments bonÀrea, amb l'obertura de 20 nous supermercats i 20 ampliacions de botigues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Denuncien que han d’atendre 11 persones que treballaven a més de 40 graus

Cambrils
SERVEIS

Personal de neteja i administratius, els més buscats als Serveis Locals d’Ocupació de Barcelona

Barcelona
empreses

Un tribunal dels EUA dictamina que Google viola les lleis antimonopoli

barcelona
economia

El Nikkei registra la pujada més gran des del 2008 l’endemà de la caiguda

barcelona
COMERÇ

Els comerços de Tarragona estan molt poc digitalitzats

TARRAGONA
habitatge

La compravenda d’habitatge cau un 11% al juny

barcelona
economia

Creixen un 55% els autoconsums col·lectius connectats a Endesa

girona
GIRONA

La compravenda d’habitatges a la demarcació cau un 13,3% el mes de juny

GIRONA
economia

Raimat inicia la verema amb molt bones perspectives gràcies a les temperatures del maig i juny

Raimat