Economia

municipal

infraestructures

Sant Adrià manté el mercat provisional

Encara hi treballa en solitari l'esmolador de ganivets, que ha d'anar al nou mercat

Les instal·lacions del mercat provisional de Sant Adrià de Besòs es mantindran durant uns mesos. L'Ajuntament ha manifestat la voluntat que el desmantellament de l'estructura es pugui fer abans de final d'aquest any, sense concretar quan serà i sense que s'hagin pressupostat els costos necessaris per tirar endavant l'eliminació de la carpa, que va estar en actiu fins al 19 de maig, quan els paradistes van traslladar-se cap a l'edifici del nou mercat. Els veïns de la zona temen que l'abandó de l'espai, que ha funcionat com a mercat provisional durant més de quatre anys, pugui portar a situacions de degradació i pudors de la instal·lació, que es poden agreujar amb l'arribada de la calor.

De moment, a la instal·lació provisional encara hi treballa l'esmolador de ganivets, que s'ha quedat sol a la part exterior de la carpa, tot i el trasllat de la resta de paradistes. Fonts de l'Ajuntament indiquen que d'aquí a uns dies s'haurà trobat un lloc per instal·lar la caseta de l'esmolador a l'exterior del nou mercat.

Els concessionaris han presentat una sèrie d'al·legacions al reglament del mercat municipal en què demanen una redistribució dels costos de la instal·lació. “No volen que tots els costos recaiguin en els concessionaris i això representi que es dispara el preu del cànon que hem de pagar a partir de l'any vinent”, assegura Damià León, president dels concessionaris, que explica que les al·legacions s'han redactat de forma consensuada i amb unanimitat de tots els paradistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.