El cap de llom és un curat de més mesos que els altres del mercat

El cap de llom llescat es diferencia dels altres productes semblants del mercat pel fet que està més temps a l'assecador; en concret, entre 10 i 11 setmanes. Això hi dóna un gust molt característic. A més, la matèria primera és un tipus de carn de porc molt concreta, d'un determinat tant per cent de greix i entrevirada. El porc és del país i seleccionat amb l'objectiu de mantenir el nivell de qualitat del producte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

Aval del BCE a l’opa del BBVA sobre el Banc Sabadell

barcelona

JARC estima pèrdues de fins al 90% a la vinya de la Terra Alta per la sequera

gandesa
Economia

Tarragona limitarà l’horari dels supermercats que obren 24 hores

Tarragona
Economia

El preu dels pisos nous puja un 9,5%, l’augment més elevat des del 2016

barcelona

Rubau construirà una autopista a Mèxic per valor de 200 milions d’euros

GIRONA

Els comerciants temen la marxa de grans cadenes a l’Outlet de la Jonquera

FIGUERES

El grup empresarial de bombes d’aigua ESPA compra BAICO

banyoles

Unió de Pagesos preveu una collita d’arròs “normal” amb 140 milions de quilos

Deltebre
pacífic sud

Nova Zelanda elevarà fins als 56 euros per persona la taxa turística

barcelona