Esports

esports

integració

Els jugadors d'Acudam s'integren al CB Mollerussa

L'associació Acudam, que treballa amb persones discapacitades, i el Club Bàsquet Mollerussa han formalitzat un acord de col·laboració que permetrà que l'equip de bàsquet de l'entitat, integrat per deu persones, competeixi sota el paraigua del club de la capital del Pla d'Urgell. El conveni entre les dues parts, signat ahir a l'ajuntament de Mollerussa, possibilitarà també que els entrenaments es puguin dur a terme al pavelló municipal.

L'objectiu de l'acord és fomentar la inclusió del col·lectiu. En aquest sentit, el president del CB Mollerussa, Pere Codina, va destacar que un dels beneficis del conveni és “incrementar la capacitat social del club”. De la seva part, el tècnic d'esports d'Acudam, Àlvaro Terreros, va explicar que l'equip de bàsquet de l'entitat fa 39 anys que competeix i que, per a ells, “el més important és poder formar part d'un club”.

L'Acudam, que competeix en la lliga de la Federació ACELL, serà un dels 15 equips que el Club Bàsquet Mollerussa presentarà dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia