MOTOR / FÓRMULA 1

Alonso escalfa l'ambient

L'asturià protagonitza el seu primer acte públic amb Ferrari

Envia un missatge de compromís als seguidors de la marca italiana

Vestit amb un jersei políticament d'allò més correcte, ja que combinava el color vermell de Ferrari amb tires de rombes –el símbol de Renault–, Fernando Alonso va ser la gran estrella ahir al circuit Ricardo Tormo, en les finals mundials de Ferrari. L'asturià va viure el seu primer acte en públic com a pilot de l'Scuderia. I tot i que no va ser la seva presentació oficial –la vigència del contracte amb Renault fins a final d'any ho va impedir–, sí que ho va semblar. Per escalfar els ànims dels seus seguidors i els tifosi en general, Alonso va proclamar que «l'any 2010 serà molt important per a Ferrari». «Juntament amb Felipe [Massa] espero estar en la lluita pel títol. Confio que amb el nostre treball tots els ferraristes del món puguin estar orgullosos de la nostra feina i professionalitat», va afirmar.

Alonso i Massa van iniciar una volta al circuit com a passatgers d'un Ferrari Califòrnia conduit per Luca di Montezemolo. Instants després, però, aquell magnífic descapotable va quedar atrapat en la grava del revolt de final de recta quan el president de Ferrari va voler acostar-se més del compte a la tribuna. Tots tres van acabar la volta com a passatgers d'un altre Califòrnia que conduïa Francisco Camps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.