L'Espanyol rep una dolorosa golejada a Benidorm

Luismi Loro (14 gols) va destrossar el filial espanyolista amb un «hat-trick» en només vint minuts

L'Espanyol B va comprovar ahir l'estat de forma excepcional del pitxitxi destacat de la categoria: Luismi Loro. Tot i que el filial espanyolista es va avançar amb el primer xut a porteria, gràcies a Raúl Baena (8'), el Benidorm va prémer l'accelerador i abans del descans ja tenia mig partit a la butxaca. De fet, van ser vint minuts de tempesta alacantina amb un protagonista clar. Luismi Loro va marcar l'1-1 i el 3-1 en culminar bones jugades col·lectives del Benidorm, i el 2-1 aprofitant l'errada del porter Míchel.

Després de la represa, l'Espanyol B va treure l'orgull i va buscar amb insistència tornar a entrar en el partit, i ho va aconseguir en l'equador de la segona meitat amb un bon gol de falta de Juanjo Ciércoles. El 3-2 va animar els d'Òscar Perarnau, però en els últims deu minuts, dos contraatacs letals del Benidorm (Ocaña i Sabino) van esclafar la reacció espanyolista. Amb la derrota, l'Espanyol B ocupa una plaça de promoció de descens, mentre que el Benidorm es manté quart (28 punts) a només dos punts del líder. A més, els homes del català Joan Francesc Ferrer, amb 31 gols, són l'equip més golejador del grup amb molta diferència.

BENIDORM
5
ESPANYOL B
2
BENIDORM:
Reguero, Baixauli, Dani Guillén, Bardal, Óscar, Mikel Martins, Samuel (Ocaña, 71'), Coto, Sabino, Chupe (Javi Moreno, 54') i Luismi Loro (Pinto, 66').
ESPANYOL B:
Nico, Jaime Navarro, Sanbruno, Pardo, Campillo, Quique, Metola (Limones, 46'), Pepín (Martín, 82'), Rojas, Adrián i Borja Granero (Isidro, 71')
0-1 (8') Baena. 1-1 (15') Luismi Loro. 2-1 (23') Luismi Loro. 3-1 (33') Luismi Loro. 3-2 (69') Juanjo. 4-2 (83') Ocaña. 5-2 (89') Sabino.