«Feia temps que no disfrutava tant»

LA FITXA

Luis Miguel Loro Santiago
Lloc i data de naixement: Madrid (4-9-1979). Ell es considera de Fuenlabrada. Demarcació: Mitja punta / extrem esquerre. Formació: Atlètic de Madrid i Fuenlabrada.
TEMPORADA
EQUIP / CATEGORIA
98/99
Fuenlabrada
2a B
99/00
Fuenlabrada
2a B
00/01
Fuenlabrada
2a B
01/02
Llevant
2a A
01/02
Conquense
2a B
02/03
Llevant
2a A
03/04
Novelda
2a B
04/05
Llevant B
2a B
05/06
Llevant
2a A
05/06
Cartagena
2a B
06/07
Logroñés
2a B
07/08
Benidorm
2a B
08/09
Benidorm
2a B
09/10
Benidorm
2a B

—Havia tingut mai una ratxa de gols tant espectacular com aquesta?

—«No, ni de bon tros. Jo sempre he estat un jugador d'una desena de gols per temporada, i el meu rècord va ser l'últim any al Fuenlabrada, que en vaig fer quinze i em va fitxar el Llevant.»

—I vostè és més aviat un extrem, no?

—«És que aquesta és la qüestió. A Fuenlabrada vaig jugar sempre de mitja punta, però des que vaig fitxar pel Llevant, que tot els entrenadors m'han fet jugar sempre d'extrem. Per sort, aquesta temporada Rubi m'ha tornat a posar al meu lloc, i em sento molt més a gust.»

—I com ho està vivint això de marcar quasi cada cap de setmana?

—«Magnífic. Em trobo millor que mai. Feia temps que no disfrutava tant del futbol, per l'equip que tenim, per la manera de jugar tan ofensiva, i per la confiança que em dóna el mister. Jo sempre entro des de la segona línia i acostumo a sorprendre les defenses.»

—Amb aquests números pensa que el vegi algun equip de segona per fer el salt, o amb 30 anys ja està de tornada?

—«Home, si et cuides, amb 30 anys encara pots allargar la carrera. Un no perd mai l'esperança de millorar, però jo ara estic centrat en el Benidorm, intentar ascendir i jugar a segona A amb ells.»

—Ja té ofertes per Nadal de segona A?

—«No, i no em treu la son.»

—Què ha fet Rubi a aquest Benidorm, quina tecla ha tocat?

—«La seva proposta de joc és molt poc habitual a segona B, és molt ofensiu i a vegades això passa factura. Però ha pogut confeccionar una plantilla al seu gust, i està traient el millor de nosaltres.»

—S'ha fixat alguna fita de gols per acabar la temporada?

—«Quan m'ho preguntaven quan n'havia fet sis o set, a tothom li deia que si arribava al meu rècord (15) ja em donava per satisfet, però és clar, amb catorze ja... Crec que la pressió dels gols ja me l'he treta, i ara penso a anar partit a partit, i que l'equip guanyi, que al cap i a la fi és el més important. Si marco deu gols, però l'equip acaba baixant, no té el mateix valor.»

—I tant, serveix per engreixar el currículum, però a la llarga no serveix de res.

—«Això mateix.»


entrevista a LUISMI LORO.

Jugador del Benidorm. Pitxitxi del grup amb 14 gols en 12 partits



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.