3a DIVISIÓ

La Pobla afronta un tram propici per redreçar la situació

Els grana reben els rivals directes en el que resta de la primera volta amb l'objectiu de fugir de la cua

La seva situació és calcada a la del curs passat a aquestes altures: divuitens amb deu punts

El primer tram de lliga de la Pobla no ha estat gaire lluït. El conjunt grana ocupa la divuitena posició, havent sumat només 10 punts en les 13 jornades que s'han disputat. Això sí, hi ha motius per creure en la remuntada. El primer, és el precedent de l'any passat, en què els grana van fer un inici calcat –a aquestes altures ocupaven la mateixa posició amb els mateixos punts– i, el segon, és que ara arriba un tram, a priori, més assequible, ja que la Pobla se les heurà amb rivals directes per fugir de la part baixa de la taula.

«Sóc optimista perquè diumenge passat vam donar la cara contra un rival complicat com el Prat [1-1] i la plantilla té qualitat», explica el capità del filial del Nàstic, Jaume Esteve, que creu que els mals resultats de l'inici, en moltes ocasions, s'han produït «per errors puntuals que han costat molt cars». Segons el mitja punta, el fet que l'equip canviï força peces de la plantilla cada estiu és un handicap: «Molts equips mantenen el bloc i ja saben quin rol té cadascú. A nosaltres ens falta això, tenim una bona plantilla, però ens falta conjuntar-nos; quan ho aconseguim, ho tirarem endavant, com vam fer l'any passat.»

Dos mesos clau.

Per mirar de sortir del pou, la Pobla té en el que queda de primera volta un calendari idoni, ja que tots els rivals als quals s'ha d'enfrontar estan en la meitat baixa de la classificació. Obtenir bons resultats, doncs, permetria als de Santi Coch enlairar-se i afrontar la segona volta amb aspiracions renovades. Així ho valora també Esteve, que afirma: «Les pròximes jornades ens marcaran per bé o per mal. Si aconseguim bons resultats podrem mirar a dalt i, si no, ens costarà molt remuntar la situació.»

Després de la bona imatge de la Pobla contra el Prat, l'equip afronta aquests enfrontaments amb la dosi necessària d'optimisme i confiança per tirar els partits endavant. Diumenge, al camp del Blanes (17è), els grana tenen la primera oportunitat per sortir de la zona de descens.

LES DADES



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.