REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc empata contra el Vista Alegre i es manté encallat en la zona de descens

ROQUETENC

1

VISTA ALEGRE

1

ROQUETENC:

Alfonso, Julio (Álex, 88'), Otero, Moisés, Adell, Sandu, De la Torre, Nando, Javi, Marc (Llorens, 75') i Ferran (Lluís, 66').

VISTA ALEGRE:

Mito, Quique, Alberto, Carmona, Cuca, Julio, Porras, Motoso, Naufal (Zenón, 64'), Sanchis i Jaume (Sergi, 88').

GOLS:

1-0 (68') Lluís. 1-1 (83') Zenón.

ÀRBITRE:

Carmona Martínez.
T.G.:
als locals Moisés, Adell, De la Torre, Nando, Javi, Marc, Ferran, Llorens i Alfonso; i als visitants Alberto, Julio, Porras i Sanchis.
T.V.:
al visitant Cuca (86'), directa.

El Roquetenc va aconseguir un punt valuós contra un rival de qualitat com el Vista Alegre (3r), però tot i la recompensa el conjunt del Baix Ebre continua encallat en la penúltima posició, a cinc punts del Sitges, que encara ha de jugar.

En l'inici del duel tots dos equips van alternar-se les ocasions. Això sí, a partir del minut 10 els locals van acaparar el domini, però sense sort de cara a gol. Després de la represa la història va canviar i els visitants van acaparar totes les arribades de perill. L'1-0, però, el va aconseguir el Roquetenc gràcies a l'oportunisme de Lluís, que va aprofitar una sèrie de rebots després d'un córner per marcar. Tot i això, el Vista Alegre va aconseguir un empat que feia justícia amb una rematada de cap de Zenón en el minut 83.