El Pobla-Reus, un derbi del tot imprevisible

Els roig-i-negres volen afermar la segona posició i el filial del Nàstic, mantenir la seva inèrcia ascendent

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Hem d'aprofitar que estem en ratxa i que els jugadors estaran més motivats per la rivalitat dels derbis»
«Com a bloc el Reus és millor que l'any passat i qualsevol jugador compleix»
Santi Castillejo
ENTRENADOR DEL REUS
«Serà un partit complicat i hi haurà poques ocasions, la definició pot ser la clau»
«Hem de continuar sumant, si pot ser de 3 en 3, per ampliar el marge amb el cinquè»

Si una cosa ha quedat demostrada en els darrers dos cursos, és que el derbi entre la Pobla de Mafumet i el Reus és un partit del tot imprevisible, en el qual serveix de ben poc fer pronòstics. El balanç és més positiu per al filial del Nàstic –tres victòries i dues derrotes–, que no ha cedit ni un sol punt en els dos derbis com a local.

Si es mira la classificació el Reus hauria de partir com a favorit, però això podria resultar enganyós. I és que els joves jugadors de la Pobla ja li han pres la mida a la tercera divisió, l'equip ha agafat la bona inèrcia i ja encadena nou partits sense ensopegar. L'equip roig-i-negre, per la seva banda, espera aprofitar el derbi per refer-se dels dos empats aconseguits en els darrers dos desplaçaments, una fita que ja va encarrilar diumenge passat golejant el cuer: l'Olesa (5-0).

Aquell resultat va permetre als de Santi Castillejo afermar-se en la segona posició, tres punts per sobre el Santboià (3r). Ara, els del Baix Camp esperen mantenir aquest estatus i mirar d'ampliar encara més l'avantatge respecte als perseguidors, mentre que la Pobla vol encadenar el desè partit sense perdre, cosa que li permetria consolidar-se en la zona tranquil·la de la taula i mirar cap amunt.

Torna Virgili, el pitxitxi grana dels últims anys

Albert Virgili tornarà a vestir la samarreta de la Pobla i, a més, ho farà com a titular. Tal com explica Santi Coch, el màxim golejador dels grana en els últims anys (55 gols en 84 partits) «ha arribat en un nivell de forma alt i és un jugador important». Més enllà dels gols, el tècnic grana en destaca «l'experiència i la tranquil·litat que aporta al vestuari quan les coses no van bé». L'entrenador del Reus també creu que Virgili «aportarà molts gols a la Pobla, cosa que és molt important per un equip, ja que és un davanter intel·ligent i realitzador».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.