3a DIVISIÓ

La Pobla té a prova un brasiler i un colombià

La Pobla de Mafumet continua buscant en el mercat algun reforç amb vista al segon tram de campionat i ha incorporat dos futbolistes més a prova, després que Giménez i Amin no convencessin el cos tècnic grana. Aquest cop, un defensa brasiler i un migcampista colombià s'estan entrenant amb el filial del Nàstic, que ha de decidir si els vol fer la fitxa abans que tanqui el mercat dilluns vinent.

El jugador brasiler, que també té passaport italià, és Arghus Soares, un central de 21 anys format en el futbol de base del Juventude i que arriba lliure. En la mateixa condició ha recalat el mig organitzador colombià Eric Peinado, que té 19 anys i que actualment també es trobava sense equip. Si cap dels dos futbolistes convenç l'entrenador, Santi Coch, sembla complicat que la Pobla de Mafumet es reforci, tot i que des de la secretaria tècnica es continua treballant en aquest sentit.

El club dóna la baixa a Migue Montes

El filial del Nàstic va donar ahir la baixa a Migue Montes, que va arribar aquest estiu procedent del Granada. El davanter andalús, de vint anys, ha anat perdent protagonisme amb l'equip grana i, tot i que va disposar de minuts en les primeres catorze jornades, en els darrers compromisos gairebé no ha jugat. En total Migue Montes ha marcat un gol en 859 minuts amb la Pobla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.