El Vila-real guanya, però pateix massa

El Vila-real va obtenir tres punts importants per continuar aproximant-se a la zona europea de la classificació. Tot i això, els de la Plana Baixa van patir més del compte per segellar un partit en què haurien pogut golejar el seu oponent en la primera part. Els 45 minuts inicials van mostrar un Vila-real com el de les millors èpoques de Pellegrini. Futbol directe i fluid amb constants variants ofensives. Va ser un recital dels locals que només van reflectir el seu domini aclaparador amb un gol de Llorente (30'). Després de la represa, els locals van abaixar la intensitat i van patir de valent contra un Xerez que va acaronar l'empat. Per sort, Escudero, en l'últim minut va fer el segon.

VILA-REAL
2
XEREZ
0
VILA-REAL:
Diego López, Ángel, Gonzalo, Godín, Capdevila, Senna, Bruno, Cani (Escudero, 83'), Ibagaza (Pires, 66'), Nilmar, Llorente (Rossi, 73').
XEREZ:
Chema, Francis (Redondo, 51), Leandro Gioda, Aythami, Mendoza, Víctor Sánchez, Sidi Keita, Carlos Calvo (Antoñito, 73), Momo, Míchel (Orellana, 57'),Mario Bermejo.
GOLS:
1-0 (32') Llorente. 2-0 (90') Escudero.
ÀRBITRE:
Rubinos Pérez.
T.G.:
Keita, Aythami, Bermejo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.