El València no perd de vista la lliga

Els d'Emery van consolidar la tercera plaça després de jugar dijous l'Europa League

Podria semblar que el València ho té tot fet en la lliga i que la prioritat absoluta hauria de ser ara l'Europa League per poder assolir un títol. Però el president Manuel Llorente ja ha deixat ben clar al seu equip que li interessa molt assegurar la tercera plaça en la lliga, que dóna accés directe a la Champions i que donaria més beneficis al club. I per això, després de jugar dijous contra l'Atlético, els valencians no van abaixar els braços i Emery va fer jugar el seu millor equip. I els nois no li van fallar contra un Osasuna instal·lat en la zona còmoda de la taula

El partit va començar malament per al conjunt valencià, que va veure com Dealbert, l'únic central disponible, es lesionava i havia d'abandonar el terreny de joc. Tot i les urgències a la rereguarda, però, sovint l'equip d'Emery en té prou amb la contundència dels seus atacants i ahir van afinar la punteria en el segon temps. Primer va ser la connexió entre Mata i Joaquín que va acabar amb el gol de l'atacant andalús –que va resoldre amb un toc suau amb l'exterior del peu– i després, ja en la recta final, Villa es va encarregar de rematar la feina. L'asturià va aprofitar un contraatac per afegir el segon i ja en el temps afegit, va materialitzar un penal clar del porter Ricardo a ell mateix. D'aquesta manera, el València continua tranquil, instal·lat en una tercera plaça que no sembla que ningú li pugui discutir.

VALÈNCIA
3
OSASUNA
0
VALÈNCIA:
César, Bruno, Maduro, Dealbert (Baraja, 14), Jordi Alba, Joaquín (Pablo, m.69), Banega, Manuel Fernandes, Mata (Vicente, 86), Silva i Villa
OSASUNA:
Ricardo, Azpilicueta, Sergio, Miguel Flaño, Monreal, Camuñas, Nekouman (Rúper, 87'), Vadocz, Calleja (Jokin, 70'), Pandiani (Massoud, 76') i Aranda.
GOLS:
1-0 (48') Joaquín. 2-0 (89') David Villa. 3-0 (90') David Villa, de penal.
ÀRBITRE:
Mejuto González.
T.G.:
Camuñas i Ricardo.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.