Iniesta va rebre l'alta mèdica

Va entrar en la llista de convocats, però sembla difícil que pugui jugar avui i sí que estarà al cent per cent per fer-ho dissabte

Andrés Iniesta es va entrenar ahir amb total normalitat i després de l'entrenament fet a la gespa del Camp Nou pels homes de Pep Guardiola, va rebre l'alta mèdica. Iniesta ja va avançar diumenge que estava molt recuperat de la lesió que es va fer en el partit de lliga contra el Mallorca, un petit trencament al bíceps femoral de la cama dreta, i que l'ha mantingut poc més d'una setmana de baixa. El de Fuentealbilla va entrar en la llista de convocats i va marxar amb el seus companys a l'hotel La Florida, allà on Guardiola concentra els seus homes quan tenen partits de Champions. Sembla, però, difícil que Iniesta pugui jugar avui contra l'Arsenal. Tractant-se d'una lesió muscular, Guardiola no arriscarà amb el del planter, que sí que estarà del tot recuperat per disputar el clàssic de dissabte contra el Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu.

En l'últim precedent com aquest, Guardiola no va comptar amb Abidal després que el francès rebés l'alta mèdica el dia abans de jugar contra l'Arsenal a Londres. També és veritat que la lesió d'Abidal havia estat molt més greu que la d'Iniesta, però el de Fuentealbilla ha tingut molts problemes musculars últimament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.