2a DIVISIÓ A

La frustració de Gerard

El mig del Girona admet que la impotència pel 2-0 el va dur a l'expulsió a Vila-real (93')

El vallesà, baixa contra el Llevant, reconeix que va fer una entrada «fora de to» a Matilla

Gerard López
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
«L'expulsió es va deure una mica a la frustració que sentíem tots pel partit i el 2-0. Va ser una acció fora de to»
«No tenia cap intenció de fer mal al rival. Va ser més aviat impotència, frustració pel partit... En aquell moment, les pulsacions són altíssimes»
«Les dues vermelles [a ell i a Matamala] no ajuden de cara al partit de divendres contra el Llevant»
«La vermella sap greu perquè els dos últims partits que he jugat de titular han estat per la sanció de Matamala»

El dia després del 2-0 a Vila-real i de la seva expulsió en temps afegit (93'), el migcampista del Girona Gerard López va accedir a valorar les dues coses. Gerard va ser expulsat per primer cop des que va arribar a Montilivi el febrer de l'any passat –acumula 20 partits i 4 gols–. Amb el partit resolt, Gerard va perdre els nervis i va ser expulsat per una entrada dura al local Matilla. El vallesà reconeix que es va passar de frenada. «No tenia cap intenció de fer mal al rival. Va ser impotència, frustració pel partit», reconeix l'exjugador del Barça.

Gardeazábal Gómez va ensenyar la vermella a Gerard sense dubtar-ho (93'). El capità del Girona reconeix que l'equip havia tingut poques possibilitats de puntuar i que estava frustrat pel que havia passat. En l'acta, el col·legiat basc va escriure que Gerard va ser expulsat «per ventar una coça a un rival que duia la pilota controlada, sense possibilitat de jugar-la». El jugador del Girona diu que les dues anteriors expulsions (a Gerard Bordas i a Matamala) van ser «injustes». El Girona podria presentar al·legacions (amb imatges de l'acció) perquè la vermella a Matamala (83') quedi sense efecte.

Gerard havia rellevat Dorca, que ja tenia una groga, en el minut 64 i, amb l'expulsió del local Bordas (72'), no va poder contribuir a la millora del joc del Girona, que no va tenir ocasions clares. «No vam estar bé en atac i vam donar massa facilitats en defensa. Els jugadors del Vila-real B tenen molta qualitat tècnica i són els que tracten millor la pilota», diu Gerard del partit que va posar fi a la ratxa del Girona sense perdre (20 punts de 24).

Oportunitat perduda.

Gerard i Matamala, tots dos pivots, es perdran el Girona-Llevant de divendres per sanció, igual que Galán. Gerard perd així una oportunitat de ser titular 2 setmanes després –ho va ser el dia 4 contra el Salamanca (1-0).

Després del partit, l'autocar del Girona es va parar a Sant Carles de la Ràpita per veure el 0-2 del Barça al Bernabéu. «El 0-2 potser va ser l'única alegria del dia», diu un dels jugadors barcelonistes del Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.